Erzak Yardımı

Gıda insanların en temel ihtiyacıdır. Bizlerinde emekleri bu ihtiyacı karşılamak uğrundadır. Kimsenin evinden ekmeği eksik olmasın diye durmadan çalışmaktayız. Ayrım yapmaksızın bütün aileleri tek tek araştırıp yardım etmekteyiz. Erzak yardımı adı altında dağıttığımız anlaşmalı olduğumuz firmalardan temin ettiğimiz alışveriş kartları ile ihtiyaçlı ailelerimizin evlerine gıda ulaştırmaktayız.

2019 yılının başından beri düzenli olarak her ay 100 ailemize erzak yardımı yapmaktayız. Bu sayede insanlar erzak ihtiyacını karşılamaktalar. Çoğunlukla erzak yardımımızı alışveriş kartları ile sağlamaktayız. Bazı zamanlar ise erzak kolisi olarak. Alışveriş kartı erzak kolisine nazaran daha farklı ihtiyaçları karşılayabilmekte. Gıda dışı ihtiyacı olan bireyler bu kart sayesinde farklı ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.  2020 yılında hedefimiz ayda 1000 adet erzak kartı dağıtmaktır.

Yapılan bu yardımlar sayesinde yardıma muhtaç kalmış aileler muhtaçlık durumundan kurtuluyor, yüzleri gülüyor. Bu gülen yüzlerin karşılığı bize gurur yaşatıyor, mutluluk veriyor.