Rayyan Sofrası İftarları

Peygamber Efendimiz ‘’Bir kimse bu ayda bir oruçluya iftar verirse günahları affolunur. O oruçlunun sevabı kadar ona sevap verilir.’’ buyurunca Eshab-ı Kiram’dan bazıları bir oruçluyu iftar ettirecek kadar zengin olmadıklarını söylediler. Onlara cevaben ‘’Bir hurmayla iftar verene de, yalnız suyla oruç açtırana da, biraz süt ikram edene de bu sevap verilir’’ buyurdu.
Yemek yedirmek çok sevaptır. Hele oruçluya yedirmek daha çok sevaptır. Oruç tutanın sevabı kadar sevap alır oruçlunun sevabından eksilme olmaz. Bizler de bu sevaba nail olabilmek için çalıştık, çaba gösterdik. Allah’ın izniyle bu emelimizi gerçekleştirdik. Rayyan Sofrası adı altında Ramazan ayı boyunca 6500 kişilik iftarlar verdik. Her gün 10’dan fazla ailenin evine sıcak yemek götürüp onlarla birlikte iftar ettik.
Rabbimiz izin verdikçe Rayyan Sofrası misafirlerini ağırlamaya devam edecek ve bizlerde bu durumdan onur duymaya.

10 Mayıs 2019 Tarihinde İstanbul Diyanet Vakfı Eyüp Sultan Gönüllüleri ile İstanbul Eyüp Sultan’da Verdiğimiz İftar Yemeğimiz

14 Mayıs 2019 Tarihinde Dr. Ayten Bozkaya Sipastik Engelli Çocuklar Derneği ile Verdiğimiz İftar Yemeğimiz

15 Mayıs 2019 Tarihinde İlahiyat Vakfı Kız Öğrencileri ile Saklı Bahçe’de Verdiğimiz İftar Yemeğimiz

16 Mayıs 2019 Tarihinde BTSO Selahattin Aktar Öğrenci Yurdunda Verdiğimiz İftar Yemeğimiz

18 Mayıs 2019 Tarihinde İlahiyat Vakfı Erkek Öğrenci Yurdunda Verdiğimiz İftar Yemeğimiz

19 Mayıs 2019 Tarihinde 19 Mayıs Spor Kulübünde Verdiğimiz İftar Yemeğimiz.

20 Mayıs 2019 Tarihinde Bağlarbaşı Mahallesi Meydanında verdiğimiz iftar yemeğimiz.